Vakantie Midden-Oosten

Published Jan 28, 22
10 min read

Goedkope Cruise Midden Oosten 2021-2022

Volg het onderstaande proces om er zeker van te zijn dat u alles heeft wat u nodig heeft, voordat u naar of vanuit Dubai reist of overstapt in Dubai.

Let op: De Verenigde Arabische Emiraten accepteren de Corona, Check app (het digitale coronabewijs – DCC) van andere landen. Omdat per Emiraat verschilt hoe dit in de praktijk werkt, moet u altijd uw vaccinatie- en testbewijs uitprinten en op papier meenemen. Inreisbeperkingen Verenigde Arabische Emiraten De coronamaatregelen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn aan snelle verandering onderhevig.

Vertrek Op Vakantie Naar Het Midden-oosten

Bij vertrek naar Abu Dhabi moet u altijd een negatieve PCR-test kunnen laten zien die maximaal 48 uur vóór vertrek is afgenomen. Bij vertrek naar Dubai moet u altijd een negatieve PCR-test kunnen laten zien die maximaal 72 uur vóór vertrek is afgenomen. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet verplicht een negatieve PCR-test te laten zien.

Er gelden inreismaatregelen voor iedereen. Check voor vertrek de informatie op de websites van KLM, of Etihad voor de meest recente informatie (informatie in het Engels). Transit van en naar Nederland is mogelijk in de Verenigde Arabische Emiraten. Regels verschillen per Emiraat en hangt ook af van eindbestemming. Check de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij voor de meest recente informatie.

Authentieke Reizen Mediterranee En Midden-oosten

Dit geldt ook voor inwoners van Abu Dhabi. Ook wordt door de lokale autoriteiten aangeraden om de Alhosn app te downloaden. Hierin staan dan uw (omgezette) vaccinatiebewijs en de uitslagen van de PCR-testen die u na aankomst in Abu Dhabi moet laten afnemen. De Alhosn app is ook het meest gebruikt en het makkelijkst om te gebruiken tijdens uw verblijf in Abu Dhabi.

Aankomst op de luchthaven van Abu Dhabi Abu Dhabi maakt gebruik van een groene lijst. Als het land op die lijst voorkomt gelden de volgende regels: Ik kom uit een land van de groene lijst en ben volledig gevaccineerd Bij aankomst op Abu Dhabi International Airport wordt nog een keer een PCR-test afgenomen, deze is gratis.

Rondreis Midden-oosten

U hoeft niet in quarantaine. Om volledig gevaccineerd te zijn, moet u minimaal 14 dagen vóór vertrek 2 doses van hetzelfde vaccin of 1 dosis van het Janssen-vaccin hebben gehad. Woont u in de Verenigde Arabische Emiraten? Dan is een boostershot binnen maximaal 6 maanden na uw 2e prik noodzakelijk om een groene status op de Al Hosn app te behouden.

Ik kom uit een land van de groene lijst en ben niet volledig gevaccineerd Bij aankomst op Abu Dhabi International Airport wordt nog een keer een PCR-test afgenomen, deze is gratis. Ook moet u op de 6e en 9e dag van uw verblijf in Abu Dhabi een PCR-test ondergaan, hier moet u zelf voor betalen.

Midden-oosten Met Kinderen - Bijzondere Reizen

Groene lijst van landen Hier kunt u nalezen of een land op de groene lijst voorkomt (informatie in het Engels). Komt het land niet voor op de groene lijst dan gelden de volgende regels: Ik kom niet uit een land van de groene lijst en ben volledig gevaccineerd Bij aankomst op Abu Dhabi International Airport wordt nog een keer een PCR-test afgenomen, deze is gratis.

U hoeft niet in quarantaine. Ik kom niet uit een land van de groene lijst en ben niet volledig gevaccineerd Bij aankomst op Abu Dhabi International Airport wordt nog een keer een PCR-test afgenomen, deze is gratis. U moet verplicht 10 dagen in quarantaine. De quarantaine mag u thuis of in uw hotelkamer uitzitten.

Tips Voor Een Vakantie Naar Het Midden-oosten

Op de 9e dag van de quarantaine moet een 2e PCR-test worden afgenomen, hier moet u zelf voor betalen. Bovenstaande regels over de inreisbeperkingen en testvoorwaarden worden regelmatig veranderd. Check ruim voor vertrek de laatste regels op de websites van de verantwoordelijke luchtvaartmaatschappij. Aankomst in Dubai Bij aankomst op Dubai International Airport hoeven reizigers uit Nederland geen 2e PCR-test te ondergaan, maar bij sommige vluchten wordt wel getest bij aankomst.

Voor reizigers die uit bepaalde landen komen geldt wel dat zij een 2e PCR-test moeten doen en zijn ze verplicht om in thuisquarantaine te gaan totdat het negatieve testresultaat is ontvangen. De meest actuele lijst met landen kunt u terugvinden op de website van de overheid (informatie in het Engels).

Hoe Reis Je Als Vrouw Door Het Midden-oosten?

U wordt ook gescand met een EDE-apparaat dat zou kunnen ontdekken of u corona heeft. Als de EDE-scan positief is, wordt u doorverwezen naar een (gratis) antigeentest-testlocatie op de grens. Als deze test ook positief is, worden inwoners van Abu Dhabi naar huis in Abu Dhabi gestuurd om in quarantaine te gaan.

Voor toeristen is er een speciale rijstrook bij de grens. Na aankomst in een ander Emiraat en direct doorreizend naar Abu Dhabi Als u in een ander Emiraat aankomt en doorreist naar Abu Dhabi dan gelden bovenstaande regels ook voor u. Doorreizen naar Abu Dhabi na een kort verblijf in een ander Emiraat Als u na aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten al een aantal dagen in een ander Emiraat in quarantaine heeft gezeten dan mag u die dagen aftrekken van de mogelijke verplichte quarantaine in Abu Dhabi.

Midden Oosten Reizen

Algemene maatregelen In verband met de uitbraak van COVID-19 is een aantal maatregelen genomen om het virus te beperken: Personen onderling moeten een afstand van 2 meter tot elkaar bewaren. In Dubai geldt een afstandsregel van 1 meter. Kinderen jonger dan 6 jaar, mensen met beperkingen die door het dragen van een mondkapje minder goed kunnen ademen of communiceren zijn vrijgesteld van het dragen van een mondkapje.

Ook in horecagelegenheden moet u 2 meter (in Dubai 1 meter) afstand tot elkaar bewaren - reizen naar de dode zee Jordanië. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en vertrek is verplicht. Aan tafel geldt deze verplichting niet. Bij het niet naleven van de coronamaatregelen in de Verenigde Arabische Emiraten kunnen zeer hoge boetes worden opgelegd.

130 Ideeën Over Midden-oosten Reistips

Dubai: De Belangrijkste Bezienswaardigheden En De Beste TipsAll Inclusive Dubai - Ontdek De Beste Vakantie Deals


Bent u gevaccineerd? Dan gaat u 7 dagen in quarantaine. Bent u niet gevaccineerd? Dan gaat u 10 dagen in quarantaine. Test u positief tijdens de quarantaine? Dan volgt u de procedures zoals hierboven beschreven. Test u negatief? Dan moet u nogmaals testen: Bent u gevaccineerd? Dan test u nogmaals op dag 6.

Vakantie Dubai - Goedkope Vakanties 2022 - CorendonAll Inclusive Dubai - Ontdek De Beste Vakantie Deals


Als u verblijft in een hotel, kan het zijn dat u overgeplaatst moeten worden naar een daartoe aangewezen quarantainehotel. U kunt er ook voor kiezen om een appartement te huren. De quarantaine eindigt na 10 dagen als u de 3 dagen daarvoor geen symptomen of koorts heeft gehad. U hoeft niet opnieuw een PCR-test te doen - bezienswaardigheden Alanya.

Alle Informatie Over Jordanië

Als deze test negatief blijkt te zijn, dan mogen zij op dag 7 de quarantaine verlaten. Wat als u positief blijft testen in Dubai? Mocht u toch positief blijven testen na afloop van uw quarantaineperiode dan mag u naar Nederland reizen met een artsenverklaring die aangeeft dat u niet meer besmettelijk bent.

Het telefoonnummer is: +971 (0)4 5199 9999. Vermeld erbij dat de reden van de afspraak is om een verklaring als hierboven beschreven te krijgen. De kosten voor de verklaring moet u zelf betalen. Vraag vooraf hoeveel het kost. Wat te doen als u in nauw contact bent geweest met iemand die corona heeft in Dubai? U moet 7 dagen in quarantaine gaan.

Nederlandstalige Midden Oosten Blog

In verschillende Emiraten gelden verschillende eisen voor toegang voor wat betreft vaccinaties én geldigheid van testduur. Ook hebben sommige evenementen eigen voorwaarden. Gezondheidszorg Informatie over de gezondheidssituatie en maatregelen die de Verenigde Arabische Emiraten hebben genomen kunt u vinden op de websites van het Nationaal bureau voor crisismanagement en van het Abu Dhabi Department of Health.

Testlocaties in de Verenigde Arabische Emiraten Zie voor meer informatie over de testlocaties in de Verenigde Arabische Emiraten de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (informatie in het Engels). Wilt u medicijnen invoeren? Sommige medicijnen kunnen in de Verenigde Arabische Emiraten als drugs worden gezien. Meer informatie over het invoeren van medicijnen kunt u vinden op de website van (informatie in het Engels).

Rondreis Midden-oosten

​ De Emiraatse overheden nemen maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is noodzakelijk de instructies van de overheid te kennen en strikt na te leven. Deze maatregelen worden unilateraal en op zeer korte termijn beslist, uitgevaardigd en toegepast en verschillen per emiraat. Het Emiraat Abu Dhabi kent een verplichte COVID-19-vaccinatie vanaf 12 jaar en het voorleggen van een elektronische Al Hosn Green Pass (die zowel vaccinatie als negatieve PCR-test bewijst) voor toegang tot publieke plaatsen.

Tevens overheids- en medische instanties vereisen deze Green Pass voor toegang. Supermarkten en apotheken die niet binnen een shopping mall liggen zijn uitgezonderd van deze maatregel maar velen passen ze toe. Voor afreis dienen alle reizigers naar Abu Dhabi (residenten incluis) zich tijdig te registreren via deze link. Zonder deze registratie zal het afreizen naar Abu Dhabi geweigerd worden.

Zonvakanties Midden-oosten 2021

Reizigers naar Abu Dhabi zijn verplicht om de tracing- en contactapplicatie Al Hosn te installeren. De verplichte vaccinatie wordt gecontroleerd aan de hand van de Green Pass in de Al Hosn applicatie die wordt geactiveerd op basis van volledige vaccinatie en een negatieve PCR-test elke 14 dagen. Bijwonen van specifieke activiteiten (concerten, evenementen, …) kan afhankelijk gesteld worden van een bijkomende negatieve PCR-test van minder dan 48 uur, bovenop een groene Al Hosn.

Het is aangeraden steeds een papieren versie van vaccinatiecertificaat en PCR-resultaat bij zich te hebben. In theorie aanvaarden de Emiraten ook het EU Digital COVID Certificate. De Ambassade kan geen advies geven over noch tussenkomen in het correct installeren en activeren van de Al Hosn-applicatie noch het correct registreren van vaccins en testresultaten.

Midden-oosten Reizen Reviews - Trustpilot

Uitzonderingen bestaan voor kinderen onder de 12 jaar en mensen met een beperking. Reizigers moeten over een reisverzekering beschikken die COVID-19 dekt en voldoende financiële middelen hebben. De laatste van toepassing zijnde regels aangaande quarantaine, testen na aankomst, e. d. kan u voor Dubai op de website van Emirates Airlines hier terugvinden.

inzake algemene verplichting PCR-testen). Sinds 19 december 2021 is er terug een grens tussen Dubai en Abu Dhabi. Voorlegging van een Al Hosn Green Pass is een vereiste om de grens over te steken. Bovendien worden er gezichtsscanners gebruikt. Indien tekenen van COVID-19 gedetecteerd worden dient men meteen een gratis snelle antigeentest te doen, die binnen ongeveer 20 minuten resultaten oplevert.

Midden-oosten Met Kinderen - Bijzondere Reizen

Inwoners of toeristen van buiten Abu Dhabi moeten echter terugkeren naar het Emiraat van waaruit ze zijn gereisd en de lokale gezondheidsautoriteit op de hoogte stellen van hun testresultaat. Residenten van de Verenigde Arabische Emiraten die reizen naar Dubai vanuit België hebben geen toestemming meer nodig voor terugkeer naar de Verenigde Arabische Emiraten.Dubai is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en telt 3,1 miljoen inwoners. De stad ligt middenin de woestijn en staat bekend om haar hoge gebouwen en de luxe. Je kan Dubai apart bezoeken tijdens een citytrip, of onderdeel maken van je reis door de Verenigde Arabische Emiraten of Azië.

Midden-oosten Reisbestemmingen: Landen & Seizoenen

Vakantie Dubai: pracht en praal & parelwitte stranden De meeste mensen denken bij Dubai aan luxe hotels, overdadige winkelcentra en het enige 7-sterrenhotel op aarde: Burj al Arab. Maar wist u dat Dubai ook een perfecte bestemming is voor een zon-, zee- en strandvakantie? Voor wie op zoek is naar pracht en praal en parelwitte zandstranden is een vakantie Dubai een absolute aanrader en mooi te combineren met een bezoek aan Dubai zelf natuurlijk.

Na de vondst van olie in de jaren ’60 is Dubai uitgegroeid tot de meest extravagante bestemmingen ter wereld. Een winterzon vakantie naar Dubai staat garant voor zon, strand en watersportplezier langs de kilometerslange kustlijn met parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen. Het azuurblauwe zeewater met een heerlijk aangename temperatuur nodigt uit tot een verkoelende duik.

Vakantiehuizen En Vakantieappartementen In Het Midden

In Dubai hanteren ze geen belasting, waardoor de meeste producten al snel ruim 20% goedkoper zijn dan in Nederland. Hotels in Dubai Bij Corendon heeft u de keuze uit een veelzijdig aanbod aan luxe hotels in Dubai. Alle hotels zijn met grote zorg gekozen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

o.v. stranden, eetgelegenheden en stadscentra. lees meer over Dubai .

Navigation

Home

Latest Posts

Rondreis Zuid Afrika Met Auto

Published Feb 20, 22
8 min read

Vakantie Dubai Juli Ervaringen

Published Feb 18, 22
11 min read

Vakantie Europa Corona Oostenrijk

Published Feb 14, 22
9 min read